ISO 22935-1:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ ١٢ أبريل ٢٠٢٣ ·

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 1: Recruitment, selection, training and monitoring of assessors

إدارة الموارد البشرية
*تشمل تدريب الموظفين وتأهيلهم *تأهيل عمال اللحام ، انظر 25.16.01

ملفات الوثيقة ISO 22935-1:2023

الإنجليزية 17 صفحات
الإصدار الحالي
114.07 USD

مجال الوثيقة ISO 22935-1:2023

This document gives general guidance for the recruitment, selection, training, and monitoring of assessors for sensory analysis of milk and milk products.

It specifies criteria for the selection, and procedures for the training and monitoring, of selected assessors and expert sensory assessors for milk and milk products. It supplements the information given in ISO 8586 that deals with expert assessors.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 19103:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Geographic information — Conceptual schema language
ISO 16756:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Milk and milk products — Guidance for the application of Carr-Purcell-Meiboom-Gill (CPMG) pulsed time-domain nuclear magnetic resonance (TD-NMR) spectroscopy for fat determination
ISO/TS 22583:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Requirements and recommendations for supervisors and operators of point-of-care testing (POCT) equipment
ISO 7544:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Rolling bearings — Test and assessment methods for cleanliness